Izbornik odgovorio političaru

Hadžibegić Efendiću: Bez skupljanja jeftinih političkih poena na meni

"Vrijeme će suditi, Savez presuditi, ali molim političare da na meni i reprezentaciji ne sakupljaju jeftine političke poene", napisao je Hadžibegić.
Sport / Nogomet | 22. 06. 2023. u 18:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tako to ide u BiH. Mnogu su spremni na ovaj ili onaj način prokomentirati neki rezultat, utakmicu, pobjedu, poraz. Sada je nogometna reprezentacija BiH u centru pažnje i izbornik Faruk Hadžibegić. Koji se nakon verbalnog duela s navijačima u Slovačkoj, novinarima na Bilinom polju utorak, sada našao u "klinču" i s jednim političarom. Samirom Efendićem koji je između ostalih iskoristio svoju priliku da i on da neki svoj komentar na Luksemburg i reprezentaciju. Hadžibegić je vrlo brzo odgovorio.

"Sat vremena, nakon utakmice, odgovarao sam na pitanja novinara, kako bih pokazao svima da ne bježim od vlastite odgovornosti. Svjestan sam svoje odgovornosti, a u narednim danima će biti prilike i da dodatno dam određena pojašnjenja. Moglo je i moralo bolje, a predmet analize će biti, zašto nije!

Međutim, ono sto me žalosti kao čovjeka, jeste činjenica da sada o poziciji izbornika raspravljaju i određeni političari, među kojima je i Semir Efendić, koji vjerojatno tako želi sakupiti sebi određen političke poene, pa se služi populističkim izjavama.

Nikad ne komentiram politiku, niti političare, a N/FSBiH je ustrojen mnogo prije nego ću ja doći za izbornika, pa sam ja pogrešna adresa i ne dopuštam da se preko mojih leđa vode politički obračuni.
Što god tko mislio, ja volim Bosnu i Hercegovinu, svim srcem, a politika me nikad nije interesirala, a posebno ne političari, skloni populizmu.

Obojica smo javne osobe, a i o radu gospodina Efendića bi se dalo polemizirati, ali i o nekim drugim stvarima, ali nikad ne bih sebi dopustio da komentiram nekoga ili nešto, sto nije moj dijapazon djelovanja, za razliku od mnogih!

Vrijeme će suditi, Savez presuditi, ali molim političare da na meni i reprezentaciji ne sakupljaju jeftine političke poene", napisao je Hadžibegić. 

Kopirati
Drag cursor here to close