Uvijek neugodni Luksemburg

Zeljković o izazovima Zmajeva: Analiza, korekcije i povratak na pobjednički put!

Putem Facebooka se oglasio i predsjednik NSBiH, Vico Zeljković.
Sport / Nogomet | 21. 06. 2023. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine ne stoji baš najbolje u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje će se sljedeće godine odigrati u Njemačkoj. Zmajevi nakon četiri odigrana kola imaju svega tri osvojena boda, a najnoviji šok dogodio se protekle noći u Zenici, kada je s Bilinog polja pobjedu (0:2) odnio Luksemburg.

Nakon utakmice sljevaju se i reakcije na društvenim mrežama. Zanimljivo, putem Facebooka se oglasio i predsjednik NSBiH, Vico Zeljković.

Još s tribina u Zenici moglo se čuti "Vico, odlazi", a iste su se poruke upućivale i Faruku Hadžibegiću, koji bi početkom srpnja na sljedećoj sjednici Upravnog odbora Saveza trebao biti smijenjen.

Zeljković je u svojoj poruci napisao:

"Tri osvojena boda nakon prva četiri kola u kvalifikacijama za EURO nije nešto što smo očekivali i što nas u bilo kom pogledu može zadovoljiti. Evropsko prvenstvo u Njemačkoj je naš glavni sportski cilj. Hladnih glava trebamo detaljno analizirati trenutnu situaciju na svim nivoima, vidjeti gdje smo griješili i donijeti odluke koje će nas vratiti na pravi kolosjek", stoji u objavi Zeljkovića.

Lošu prezentaciju je reporter BHT-a Igor Kristić prokomentirao sljedećim riječima:

"I to je kraj ove patnje. Već smo dovoljno govorili i kudili sve. Neću dužiti više, reći ću samo: Bruka i sramota. Doviđenja", rekao je Kristić.

Kopirati
Drag cursor here to close