Dosta novih igrača

Milošević: Vidjet ćemo kako će stvari izgledati

"Želim da momci shvate da nemamo puno vremena i ove utakmice nisu prijateljske, ne možemo čekati ožujak. Mi već sada moramo znati što želimo", naglasio je Milošević.
Sport / Nogomet | 14. 11. 2023. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od kvalifikacijskih skupina koja je lišena svih uzbuđenja u samoj završnici kvalifikacijskog ciklusa za EURO 2024 jeste ona u kojoj se nalazi upravo reprezentacija BiH. Tu je sve jasno. Portugal je prvi, Slovačka je blizu da ovjeri drugo mjesto. Reprezentacija BiH je četvrta, ima devet bodova i zahvaljujući činjenici da se u istoj skupini nalazi Liechtenstein, neće zauzeti posljednje mjesto.

Ipak, do kraja su ostale dvije utakmice koje će kako kaže izbornik Milošević poslužiti za uigravanje, za famozni baraž koji dolazi u ožujku. Međutim, ova dva susreta protiv Luksemburga i Slovačke bi mogla pokazati kako će reprezentacija možda izgledati u nekoj skorijoj budućnosti. Posljednje dvije akcije će proći bez Edina Džeke i Miralema Pjanića, nema tu Seada Kolašinca, dok je Milošević odlučio pozvati Nihada Mujakića, Hidajeta Hankića, Harisa Hajradinovića, Nermina Zolotića, Harisa Tabakovića.

"Vidjet ćemo kako će izgledati ovo okupljanje, ova selekcija treba svježu krv. Tu su neki novi igrači. Nemamo prijateljskih utakmica prije baraža i sada ćemo za ove dvije utakmice imati drugačiji tim na terenu. Želim da momci shvate da nemamo puno vremena i ove utakmice nisu prijateljske, ne možemo čekati ožujak. Mi već sada moramo znati što želimo. Najbolje ćemo stvari vidjeti na terenu. Dvije stvari su jako bitne, a to je taktička disciplina i igra na rezultat, ova druga stvar će biti jako bitna jer ćemo tako igrati u ožujku", naglasio je izbornik Savo Milošević.

Kopirati
Drag cursor here to close