Oduševio navijače

Messi zabio najbrži gol za reprezentaciju Argentine

Messi, koji je prošli tjedan potvrdio da želi prijeći u američki Inter Miami, sada je zabio u sedam uzastopnih utakmica za Argentinu.
Sport / Nogomet | 15. 06. 2023. u 18:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lionel Messi oduševio je argentinske navijače u Pekingu kada je zabio najbrži gol u svojoj međunarodnoj karijeri u pobjedi 2-0 u prijateljskoj utakmici protiv Australije, pogodivši nakon samo 79 sekundi na bučnom Radničkom stadionu.

Navijači su odmah došli na svoje kada je Argentina osvojila loptu na australskoj polovici u drugoj minuti, a Enzo Fernandez pronašao Messija, koji je zaobišao dvojicu braniča prije nego što je svladao vratara udarcem izvan šesnaesterca.

Messi, koji je prošli tjedan potvrdio da želi prijeći u američki Inter Miami, sada je zabio u sedam uzastopnih utakmica za Argentinu, pa talisman te zemlje još ne pokazuje znakove usporavanja uoči svog 36. rođendana sljedeći tjedan, prenosi Hina.

More plavo-bijelih dočekalo je momčadi kad su izašle na teren s nadmoćnom većinom od 68.000 gledatelja koji su nosili argentinske dresove na stadionu na kojem je Messi i Argentina osvojili olimpijsko zlato 2008.

"Nigdje ne vidim žute majice", rekao je izbornik Australije Graham Arnold prije utakmice. "Samo se stvarno nadam da će Lionel Messi dobiti mali postotak od prodaje dresova jer nikada u životu nisam vidio toliko argentinskih dresova s brojem 10"

Argentina je udvostručila svoje vodstvo u drugom poluvremenu kada je Rodrigo De Paul ubacio u kazneni prostor, a German Pezzella pronašao prostor između dvojice braniča i pogodio udarcem glavom za konačnih 2-0.

Kopirati
Drag cursor here to close