Još jedna velika partija

Modrić: Ovdje smo došli po zlato

"Nismo trebali primiti taj gol za 2:2, ali dogodi se... Sreća je da smo dobro odreagirali, rekli smo si "idemo to dobiti jer smo bolji". Brzo smo se konsolidirali i vratili na pravi put", kaže Modrić.
Sport / Nogomet | 15. 06. 2023. u 00:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić je prije završnog turnira najavio kako će odluku o tome koliko će još igrati za reprezentaciju objaviti nakon turnira. Vrlo vjerojatno u nedelju ili ponedeljak. Za sada je još uvijek fokusiran na teren, maksimalno. Vidjelo se to i u susretu protiv Nizozemske koja je za njega jedna od "luđih".

"Odigrao sam u karijeru puno ludih utakmica, ali ova je svakako jedna od infarktnijih. Neutralni navijači su mogli uživati u nogometu jer je ponudio ono najbolje što može ponuditi. Drame, preokrete, golove u posljednjim sekundama. Nismo trebali primiti taj gol za 2:2, ali dogodi se... Sreća je da smo dobro odreagirali, rekli smo si "idemo to dobiti jer smo bolji". Brzo smo se konsolidirali i vratili na pravi put.

Novinari su naravno pitali, koliko je blizu odluci o nastavku ili kraju reprezentativne karijere.

"Ne bih o tome. Rekao sam već da ću odluku objaviti nakon turnira. Sada me zanima samo Liga nacija. Ovo je tek pola dovršenog posla, mi smo došli osvojiti zlato" poručio je Modrić.

Kopirati
Drag cursor here to close