Krivci Medvedev i Hurkacz

VIDEO I Završene dvije velike priče na Australian Openu

Medvedev se po treći put u posljednje četiri godine plasirao u četvrtfinale Australian Opena.
Sport / Ostali sportovi | 22. 01. 2024. u 10:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije velike priče u muškom dijelu turnira su završene na Australian Openu. Arthur Cazaux je poražen u tri seta, Nuno Borges u četiri.
Za eliminaciju 122. igrača svijeta se pobrinuo Poljak Hubert Hurkacz, dok je Portugalca u četiri seta savladao Daniil Medvedev.

Francuz uopće nije izgledao loše na početku meča protiv Hurkacza. Poveo je 3-0, došao na dva poena za 4-1, ali je onda izgubio svoj servis. U tie breaku je ulovio 2-5, Poljak je iskoristio tek treću set loptu. Šesti gem drugog seta je bio nešto duži, Cazaux je izvukao pet break lopti, Hurkacz je dobio i drugi tie break serijom od četiri vezana poena. Ono što je morao Hurkacz je napravio na početku trećeg seta i više dileme nije bilo. Obojica su imala isti broj winnera, po 41 s tim da je kod Hurkacza bio visok postotak osvojenih poena nakon prvog servisa.

Video: Hurkacz - Cazaux 

Medvedev se po treći put u posljednje četiri godine plasirao u četvrtfinale Australian Opena. Daniil je imao 2-0 u setovima, 5-2 u trećem, a onda je na sebi svojstven način zakomplicirao život. Kod 5-3 je izgubio svoj servis, kod 5-4 nije iskoristio dvije meč lopte. Borges se vratio u život, ali je u trećem uhvatio samo jedan gem.

Video: Medvedev - Borges 
Kopirati
Drag cursor here to close