Ibra uočio

Mbappe podsjeća Zlatana na njegovog idola

Popularni Ibra je obilježio jednu nogometnu eru, a sada dolaze neki novi klinci. Točnije, već su došli – Kylian Mbappe i Erling Haaland. Švedski napadač se osvrnuo na spomenutu dvojicu talenata.
Sport / Nogomet | 17. 12. 2021. u 14:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: GiveMeSport / Ibrahimović je uvijek isticao svog idola, brazilskog Ronalda

Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović (40) i dalje igra na visokom nivou, a u prošlom kolu Serie A zatresao je mrežu Udinesea u sudačkoj nadoknadi i postavio konačnih 1:1, osiguravši bod Milanu.

Popularni Ibra je obilježio jednu nogometnu eru, a sada dolaze neki novi klinci. Točnije, već su došli – Kylian Mbappe i Erling Haaland.

Švedski napadač se osvrnuo na spomenutu dvojicu talenata.

"Koga volim među mladima? Volim elegantne igrače koji su što kompletniji. Kad si nogometaš, razumiješ kako se kretati, kako razmišljati, a ujedno i kako razmišljaju drugi igrači. Volim one koji predviđaju stvari prije nego što se dogode", započeo je Ibrahimović i osvrnuo se na Mbappea.

"Mislim da me Mbappe pomalo podsjeća na Ronalda, El Fenomena, njegova igra je vrlo elegantna", rekao je Zlatan, prenosi SportKlub.

Video: RONALDO I IBRAHIMOVIC

Inače, brazilski Ronaldo idol je švedskom napadaču.

Zatim je prokomentirao norveškog egzekutora.

"Haaland je također mnogo jak, sviđa mi se njegova opsjednutost davanjem golova. Vidim da je jako inteligentan, samo želi zabiti i zna kako to učiniti", izjavio je Ibrahimović.

Mbappe je u svojoj dosadašnjoj karijeri zabio već 145 golova za PSG, dok je Haaland od dolaska u dortmundsku Borussiju zabio 76 golova u 74 utakmica.

U Borussiji je mladi Norvežanin nastavio svoju 'rušilačku' misiju, u prosjeku golom po odigranoj utakmici.

Kopirati
Drag cursor here to close