Legenda o legendi

Ibrahimović: ''Najbolji je Ronaldo! Kao dijete sam ga oponašao''

Milanov igrač ovaj je puta bio nešto ozbiljniji te je na ovo vječito pitanje odgovorio drugačije, puno ozbiljnije.
Sport / Nogomet | 07. 12. 2021. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zlatan Ibrahimović jedan je od najboljih igrača današnjice, sam je često za sebe "skromno" znao reći da je upravo on najbolji nogometaš svih vremena. Milanov igrač ovaj je puta bio nešto ozbiljniji te je na ovo vječito pitanje odgovorio drugačije, puno ozbiljnije.

''Najbolji je Ronaldo!'', no, ne Cristiano Ronaldo nego Luís Nazário de Lima ili drugim riječima "pravi Ronaldo" ili "debeli Ronaldo", brazilski Ronaldo. Upitan za svoj izbor najboljeg sportaša svih vremena, njegov je izbor bio ipak puno očekivaniji - to je legenda boksa Muhamad Ali koji je vrlo česti izbor, pišu sportske novosti.

"Zbog karaktera, osobnosti, zbog toga koliko je bio jak. Činio je stvari koje je govorio, tu nije riječ samo o sportu."

Na pitanje što je s Maradonom u usporedbi s Messijem, Ibra je pojasnio da nije doživio Maradonu.

"On je možda izbor za neke druge generacije, Ronalda sam vidio u životu i kao dijete sam ga oponašao. Pokušao sam i nastavio."

Kad su ga upitali za najčešću današnju dvojbu - Cristiano Ronaldo i Leo Messi, Ibrahimović je opet bio ozbiljan što često baš i nije slučaj:

"Obojica su jako jaki, to je težak izbor. Ako već moram reći - biram Messija jer sam igrao s njim. Vidio sam ga izbliza i znam što može. Njegovo je kretanje potpuno prirodno, urođeno, ništa tu nije "izgrađeno".

Kopirati
Drag cursor here to close