Malo rekorda za kraj prvog kruga

Mbappe i Messi opet pišu povijest

Sa nova dva gola, mladi Francuz je došao je do brojke od 30 plus golova u ovom takmičenju prije 23. rođendana. S 22 godine i 352 dana postao je najmlađi nogometaš u povijesti kojemu je to uspjelo u Ligi prvaka.
Sport / Nogomet | 07. 12. 2021. u 23:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Očekivano stvari su se u skupini A na kraju posložile bez velikih iznenađenja. Manchester City u PSG nastavljaju svoju priču u ovom elitnom takmičenju, za RB Leipzig ide u utješnu Europa ligu, dok je Clubb Brugge u ovom društvu osvojio solidan četiri boda. Parižani su prvi krug zaokružili čistom pobjedom 4:1 protiv prvaka Belgije.

Kylian Mbappe i Messi su bili u glavnim ulogama. Sa nova dva gola, mladi Francuz je došao je do brojke od 30 plus golova u ovom takmičenju prije 23. rođendana. S 22 godine i 352 dana postao je najmlađi nogometaš u povijesti kojemu je to uspjelo u Ligi prvaka.

Club Brugge je preko Ritsa prepolovio svoj zaostatak u jednom trenutku, ali onda na scenu stupio Messi s nova dva gola. I Argentinac je večeras s 758 golova prestigao Pelea. Istovremeno je Messi s nova dva gola protiv Club Bruggea bio strijelac protiv čak 38 različitih klubova u Ligi prvaka, baš kao i Ronaldo.

Manchester City nije morao forsirati protiv RB Leipziga, realno utakmica je bila za prestiž. Dominik Szoboszlai u prvom dijelu i Andre Silva u drugom su kreirali trijumf domaće momčadi. Mahrez je u 77. minuti smanjio na 2:1, ali je šest minuta kasnije Kyle Walker, dobio izravan crveni karton, pa je tu negdje priča i bila završena.

Kopirati
Drag cursor here to close