Mino Raiola

Menadžer otkrio kada će Haaland napustiti Borussiju

"Velika je šansa da će Haaland otići ovog ljeta. Reći ćemo Borussiji koja je naša ideja, a oni će nama reći svoje ideje. Ali nikakva odluka o budućnosti Erlinga neće biti donesena ove zime. Možda ovo ljeto, možda ljeto poslije"
Sport / Nogomet | 10. 12. 2021. u 23:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najpoznatijih nogometnih agenata Mino Raiola govorio je za njemački Sport1 o brojnim nogometnim temama, pa je se tako dotakao i nekih od svojih najvrjednijih igrača.

Koja je iduća destinacija Erlinga Haalanda ono je što zanima sve ljubitelje nogometa, a njegov agent bio je direktan na to pitanje:

"Velika je šansa da će Haaland otići ovog ljeta. Reći ćemo Borussiji koja je naša ideja, a oni će nama reći svoje ideje. Ali nikakva odluka o budućnosti Erlinga neće biti donesena ove zime. Možda ovo ljeto, možda ljeto poslije. Vidjet ćemo".

"Haaland će napraviti iskorak u karijeri. Bayern, Real, Barcelona, Manchester City - to su veliki klubovi kojima se može pridružiti. Manchester City je osvojio PL pet puta, znatno više od Man Uniteda. Kad smo prešli u Borussiju svi smo znali da će doći do ovog koraka", zaključio je Raiola raspravu o Haalandu.

Na pitanje o Pogbi rekao je kako ima dosta ponuda, ali je ujedno relativizirao prethodno rečeno o Bayernu, isključivši opciju da Francuz postane igrač njemačkog prvaka:

"Imamo mnogo ponuda za Pogbu, uključujući prijedlog za produljenje ugovora od Uniteda. Vidjet ćemo što je najbolje za njega. Pogba u Bayernu? Nemoguće - ne daju oni toliko visoke plaće".

Kopirati
Drag cursor here to close