Sretan što je tu

Martin Erlić: Dobio sam priliku, mislim da sam ju jako dobro iskoristio

Martin Erlić, hrvatski reprezentativni stoper i zadarski član Vatrenih, nije skrivao zadovoljstvo sjajnim uspjehom naše izabrane vrste.
Sport / Nogomet | 23. 11. 2023. u 11:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se na Europsko prvenstvo u Njemačkoj pobjedom protiv Armenije 1:0 na Maksimiru.

Vatreni su s drugim mjestom u skupini osigurali izravan plasman na europsku smotru.

Martin Erlić, hrvatski reprezentativni stoper i zadarski član Vatrenih, nije skrivao zadovoljstvo sjajnim uspjehom Vatrenih.

"Osjećaj je izvrstan, fantastičan. Kao i inače malo smo zakomplicirali situacija, ali najvažnije je da smo se uspjeli plasirati na Euro. Sada imamo sedam mjeseci za pripremu za to natjecanje, da igramo što bolje u svojim klubovima i da spremni i zdravi dočekamo to prvenstvo," rekao je Erlić za Radio Zadar.

U prvoj utakmici protiv Latvije odigrao je cijelu utakmicu kao stoper uz Josipa Šutala, dok protiv Armenije nije igrao jer je u momčad na stopersku poziciju upao Joško Gvardiol koji je protiv Latvije igrao na lijevom beku.

"Dobio sam priliku, mislim da sam ju jako dobro iskoristio. Sama činjenica da sam dio cijele ove priče mene veseli i čini jako sretnim i ponosnim", zaključio je Erlić.

Kopirati
Drag cursor here to close