Slavni trener

Vaha: Nemojte mi zamjeriti, ali Hrvatska će teško daleko doći na Euru

"Hrvatska je odradila svoj posao na rutinski način, zaslužena je to pobjeda, koja je mogla biti i izrazitija da Čančarević nije tako bravurozno branio vrata Armenije", rekao je.
Sport / Nogomet | 23. 11. 2023. u 11:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uvijek bez dlake na jeziku, BiH trener Vahid Halilhodžić prokomentirao je prolazak Hrvatske na Euro u Njemačkoj.

"Hrvatska je odradila svoj posao na rutinski način, zaslužena je to pobjeda, koja je mogla biti i izrazitija da Čančarević nije tako bravurozno branio vrata Armenije. No odmah ću napomenuti, prvu pravu, ali i najbolju priliku imali su gosti u 39. minuti. Da je tu pao gol, bilo bi "čupavo", rekao je Vaha u uvodu za Jutarnji list.

Otkrio je da nema velika očekivanja od Vatrenih na Euru:

"Nemojte mi zamjeriti, nemojte da vas moja procjena razočara, ali mislim da ćete teško i ovom prilikom doći do završnice natjecanja. Ali ja vam želim najbolje. Međutim, kao nikad prije, manjka pravi špic, znam teško je nalaziti takve igrače kakvi su Šuker, Bokšić, Mandžukić… Osim toga, evidentno je koliki je manjak u igri neigranje Perišića, koji je praktično svaki put igrač viška, koliko pamtim, on baš nikada nije podbacio, uvijek je bio među najboljima", rekao je.

Morao je pohvaliti kapetana.

"Za kraj, opet se moram nakloniti Luki Modriću, njegovim kreacijama i energiji, i to kako u ovim, kažem ja, poznim godinama", priznao je.

Kopirati
Drag cursor here to close