"Bitno da smo se plasirali"

Modrić: Mora to puno bolje na Euru

"Kako gledam, nisam zadovoljan s dosta toga, ali vjerujem, kad se vrate neki igrači koji nam definitivno fale, prvenstveno mislim na Kovačića i Perišića, da će biti bolje", kazao je Modrić.
Sport / Nogomet | 22. 11. 2023. u 11:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić će s hrvatskom nogometnom reprezentacijom ići na deveto veliko natjecanje nakon što su Vatreni izborili plasman na Europsko prvenstvo.

"Sretni smo da smo se uspjeli plasirati, zaslužili smo iako smo malo zakomplicirali u predzadnjem ciklusu, uz malu pomoć Armenije i Turske. Sretni smo, tamo nam je mjesto po kvaliteti. Nije bilo lako, ali zabili smo u pravo vrijeme. Sad imamo dosta vremena da se pripremimo za Euro", rekao je Modrić. 

Je li bilo straha na kraju?

"Naravno, nismo zabili drugi gol, uvijek postoji strah od nekog zalutalog metka, ali uspjeli smo se obraniti i hvala Bogu na Euru smo. Nismo pratili drugu utakmicu, znali smo kakav je rezultat na poluvremenu, a eto išao nam je i taj drugi rezultat na ruku".

Pohvalio je atmosferu...

"Atmosfera je bila stvarno fenomenalna, nismo dugo igrali u Zagrebu, šteta da je falila ta istočna tribina, bilo bi još bolje, ali što je tu je, i ovih 20 i nešto tisuća je napravilo sjajnu atmosferu".

U trećoj smo jakosnoj skupini na Euru?

"Meni je to najmanje bitno, bitno je da smo na Euru, vjerujem da ćemo tamo biti pravi. Ima dosta stvari koje možemo ispraviti, što možemo puno bolje. Kako gledam, nisam zadovoljan s dosta toga, ali vjerujem, kad se vrate neki igrači koji nam definitivno fale, prvenstveno mislim na Kovačića i Perišića, da će biti bolje. No najbitnije da smo se plasirali, bit će vremena za poboljšavanje nekih stvari, ako želimo imati važnu ulogu na Euru mora to puno bolje", zaključio je kapetan Vatrenih.

Kopirati
Drag cursor here to close