Još jedan novi u obrani

Marko Karamarko novi igrač Veleža

Karamarko je iz Slaven Belupa otišao početkom 2020. godine, nakon što ga trener Stipić više nije vidio u svojim planovima u Žalgris. Sa Žalgirisom je osvojio dva naslova prvaka, jedan Super Kup.
Sport / Nogomet | 10. 01. 2023. u 17:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dan nakon zvaničnog početka priprema, još jedno novo lice se pojavilo u svlačionici Veleža. To je još jedan defenzivac, Marko Karamarko, desni bočni, koji je karijeru počeo u Njemačkoj, trenirati je počeo u SC Schaffrathu u Gelsenkirchenu pa se prebacio u SSV Buer 07/28, također iz Gelsenkirchena, gdje je igrao kraja kadetskog staža.

Prvu je juniorsku sezonu proveo u juniorima petoligaša VfB Hülsa. Onda ga uzima trećeligaš Preußen Münster gdje je igrao standardno u prvoligaškim juniorima, pa i par puta sjedio na klupi seniora. Jedno vrijeme je nosio dres belgijskog Patro Eisdena.

U ljeto 2016. dolazi u Hrvatsku gdje potpisuje za Osijek, ali za Bijelo-plave nikad nije debitirao nego je odlazio na posudbe u Sesvete i Cibaliju. Karamarko je iz Slaven Belupa otišao početkom 2020. godine, nakon što ga trener Stipić više nije vidio u svojim planovima u Žalgris. Sa Žalgirisom je osvojio dva naslova prvaka, jedan Super Kup. U Velež stiže iz Croatije Zmijavci, kluba u kojem ulogu sportskog direktora obavlja Igor Musa.

Kopirati
Drag cursor here to close