Nova lica u taboru Rođenih

Hrkać i Ćuković novi igrači Veleža

Hrkać je prilično poznato ime na nogometnim terenima u BiH, u Velež stiže iz Tuzla Cityja. Momčadi se priključio i Mitar Ćuković koji je po vokaciji lijevi bek, ali isto tako može igrati na desnoj strani, u veznom redu.
Sport / Nogomet | 30. 12. 2022. u 18:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao što je poznato i prije završetka jesenjeg dijela sezone, Velež su napustili Mehmed Ćosić i Samir Radovac, njima su se nešto kasnije priključili golman Marko Jovičić, kao i trener Amar Osim. Nakon toga je prvo došlo do rekonstrukcije stručnog stožera, a danas su svoje ugovore potpisali Ante Hrkać i Mitar Ćuković.

Hrkać je prilično poznato ime na nogometnim terenima u BiH, u Velež stiže iz Tuzla Cityja. Može igrati stopera, ali isto tako na poziciji zadnjeg veznog.

Počeo je karijeru NK Široki Brijeg, do dolaska u Velež je promijenio veliki broj klubova, u BiH je još igrao za Vitez i Čelik. Pored toga
igrao je u Hrvatskoj, Saudijskoj Arabiji, Albaniji. Hrkać je stavio potpis na jednogodišnji ugovor sa mogućnošću produženja na još jednu godinu.

Momčadi se priključio i Mitar Ćuković koji je po vokaciji lijevi bek, ali isto tako može igrati na desnoj strani, u veznom redu. Tri godine je mlađi od Hrkaća i njegov posljednji klub je bio Panevezys iz Litve. Igrao je za Napredak, Proleter iz Zrenjanina, OFK Petrovac, Lovćen. I on je također potpisao ugovor na godinu dana.

Kopirati
Drag cursor here to close