Još jedan novi u taboru Rođenih

Domić stigao u Velež

Nakon Krškog, Domić se skrasio u Hrvatskoj, točnije u Dubravi iz koje prelazi u Dugo Selo koji je bio njegov posljednji klub.
Sport / Nogomet | 07. 01. 2023. u 18:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako se dobrim dijelom i očekivalo, Velež je dva dana prije zvanične prozivke potpisao još jednog novog igrača. Radi se o Saši Domiću koji može pokrivati poziciju lijevog bočnog, ali može igrati i stopera na toj strani zadnje linije. Saša Domić rođen je 18. veljače 1998. godine u Somboru, Srbiji. Debitirao je u beogradskom Partizanu u kojem je proveo 10 godina omladinskog staža te nastupao za omladinske selekcije Srbije.

Nakon perioda provedenog u Srbiji gdje je igrao za Radnički iz Niša, nogometni put vodio ga je put Slovenije, Bugarske i Hrvatske nastupajući tako, između ostalih, i za Krško u kojem je nosio i kapetansku traku te FK Lokomotiv iz Sofije. Nakon Krškog, Domić se skrasio u Hrvatskoj, točnije u Dubravi iz koje prelazi u Dugo Selo koji je bio njegov posljednji klub.

Domić je treći igrač koji je u proteklom periodu stigao u tabor Veleža, nakon Ante Hrkaća i Mitra Ćukovića. Sva trojica su po vokaciji defenzivci pa će čini se na proljeće zadnja linija Veleža izgledati nešto drugačije. Ostaje tek pitanje tko će napustiti momčad, s obzirom na to da u ovom periodu pauze, još niti jedan igrač nije otišao.

Kopirati
Drag cursor here to close