Iskoristili svoju priliku

Manchester City preuzeo vrh, Origi spasio Liverpool

Reedsi su morali kopati do sudačke nadoknade na gostovanju kod Wolverhamptona. Na kraju se u 94.minuti ukazao pomalo zaboravljeni Divock Origi koji je pogodio na asistenciju Mohameda Salaha.
Sport / Nogomet | 04. 12. 2021. u 22:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rani subotnji poraz Chelseaja izazvao je turbulencije na vrhu tabele u Premiershipu, pa je sada Manchester City na prvom mjestu s 35 bodova, dok je Liverpool drugi ima bod manje, Chelsea je skliznuo za dva mjesta, pa je sada treći.

Momčadi Pepa Guardiole vodstvo je već u 4. minuti donio Raheem Sterling. Bernardo Silva je u 31. minuti postigao svoj peti pogodak u posljednjih osam prvenstvenih utakmica te udvostručio prednost gostiju, a isti je igrač pogodio i u 63. minuti za 3:0. Poraz Watforda ublažio je Cucho u 74. minuti.

Reedsi su morali kopati do sudačke nadoknade na gostovanju kod Wolverhamptona. Na kraju se u 94.minuti ukazao pomalo zaboravljeni Divock Origi koji je pogodio na asistenciju Mohameda Salaha. Klopp je nakon utakmice utrčao u teren kako bi svoju radost podijelio upravo sa svojim jockerom.

Duboko u sučevom dodatku je Brighton postigao pogodak koji mu je donio bod na gostovanju kod Southamptona. Domaća momčad je vodila od 29. minute pogotkom Broje, a u osmoj minuti dodatka za konačnih 1:1 pogodio je Maupay.

Newcastle, najbogatiji klub svijeta otkako je u njega ušao saudijski kapital, je došao do minimalne pobjede od 1:0 protiv Burnleyja na svom St. James' Parku. Wilson je zatresao mrežu u 40. minuti. Na dnu tabele imamo izuzetno zanimljivu situaciju. Norwich, Newcastle i Burnley su bodovno poravnati, Watford ima tri boda više i prvi je iznad crte.

Kopirati
Drag cursor here to close