Kraj priče za Solskjaera?

Watford uništio United, Chelsea i dalje na vrhu

Nakon subote pitanje je što još može uraditi Norvežanin, jer su poraženi četvrti put u posljednjih pet utakmica. I ne samo da je Manchester United danas izgubio, već je doživio katastrofu kakvu odavno nije u jednoj utakmici protiv Watforda.
Sport / Nogomet | 20. 11. 2021. u 19:58 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ole Gunnar Solskjaer održao je u jutarnjim satima četvrtka krizni zastanak sa šestoricom igrača. Pritisak na Solskjaeru je golem pa je on odlučio održati sastanak na kojem su se kovali plan za spas sezone te taktiku za utakmicu protiv Watforda.

Nakon subote pitanje je što još može uraditi Norvežanin, jer su poraženi četvrti put u posljednjih pet utakmica. I ne samo da je Manchester United danas izgubio, već je doživio katastrofu kakvu odavno nije u jednoj utakmici protiv Watforda.

U uzbudljivom prvom poluvremenu United se nije mogao nositi s visokim presingom dobro organizirane momčadi Watforda, koji je mogao povesti u 11. minuti da je Ismaila Sarr iskoristio jedanaesterac. Međutim, tu nije bio kraj mukama Manchester Uniteda. U 28. Watford je poveo preko Joshue Kinga, a do odlaska u svlačionice iskupio se i Sarr. Početkom drugog dijela smanjio je Donny van de Beek, ali to je bilo od ove momčadi za danas.

Harry Maguire je zaradio drugi žuti karton, a čovjeka više domaćini su u gol pretvorili u nadoknadi. Joao Pedro povisio na 3:1, a točku na i dana za zaborav Manchester Uniteda stavio je Emmanuel Dennis. Upravni odbor Manchester Uniteda je najavio sastanak tijekom večeri, nije isključeno da je ovo bila posljednja utakmica Solskjaera na klupi Uniteda.

Steven Gerrard pobjedom je krenuo na klupi Aston Ville. Utakmica je odlučena u posljednjih deset minuta. Goste je probio
Olly Watkins u 84.minuti, četiri minute kasnije trijumf domaćih je potvrdio Mings dvije minute prije kraja. Ovom pobjedom je Aston Villa prekinula seriju od pet uzastopnih poraza.

Drugu pobjedu zaredom proslavili su i navijači Norwicha. Southampton jeste poveo u 4. minuti preko Adamsa, međutim vrlo brzo je uzvratio neumorni Pukki tri minute poslije. Kapetan Grant Hanley je pogodio glavom nakon kornera.

Nevjerojatnih pedeset minuta odigrali su Burnley i Cristal Palace. Prvo su krenuli gosti golom Bentekea, onda je Burnley uzvratio Mee i Wooda. Međutim, do poluvremena opet Cristal Palace vodi, za to su zaslužni Benteke i Guéhi. Kada je Cornet u 49. minuti izjednačio na 3:3 malo tko je očekivao da je to konačan rezultat utakmice, ali jeste bio.

Istim rezultatom je završio susret Newcastlea i Brentforda. A skoro je da identičan bio i razvoj situacije na terenu. Prvo su vodili domaći (Lascelles), pa su onda gosti napravili preokret (Toney, Henry). Joelinton se pobrinuo da utakmica ide na rezultatski početak do odmora. U nastavku utakmice Lascelles je zabio autogol, Saint-Maximin je 75. pogodio za konačnih 3:3.

Najmanje golova smo vidjeli u duelu Wolverhamptona i West Hama. Jedan, tri boda za Wolvese vrijedan, djelo je Jiméneza u 58.minuti utakmice.

Chelsea drži vrh tabele, bez problema su osvojena tri boda u gostima kod Leicestera. Rüdiger je načeo domaćina, a posao su završili Kanté i Pulisic. Gol Kanté se izdvaja kao jedan od efektnijih u ovom kolu.

Kopirati
Drag cursor here to close