Bez problema

VIDEO I Manchester City ne propušta ovakve prilike

Međutim i takav City je u ovom trenutku prejak za Brighton koji ima problema s formom, rosterom. Uostalom, Brighton već pet utakmica ne zna za pobjedu, poraza od Cityja je bio treći vezani.
Sport / Nogomet | 25. 04. 2024. u 23:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester City ne pravi kikseve u završnici kakve su imali Arsenal i Liverpool. Kod neugodnog Brightona Manchester City je dominirao
i na kraju slavio uvjerljivu pobjedu. U odloženoj utakmici 29. kola Premiershipa, bilo je 4:0. S tim da je City večeras igrao bez Erlinga Haalanda.

Međutim i takav City je u ovom trenutku prejak za Brighton koji ima problema s formom, rosterom. Uostalom, Brighton već pet utakmica ne zna za pobjedu, poraza od Cityja je bio treći vezani. Već do 35. minute sve je bilo jasno. Počelo je od gola De Bruynea koji je poput Van Persieja proletio zrakom na centaršut Walkera zabio glavom

Video: Brighton - Manchester City 

Prvi put u Engleskoj. U razmaku od osam minuta dva komada je isporučio Foden koji je stigao do brojke od 50 golova u Premiershipu. U 62. minuti je svoj golgeterski post koji traje tri mjeseca prekinuo Álvarez za konačnih 0:4.

City opet gostuje narednog vikenda, protivnik je Nottingham Forest koji se bori za opstanak i mora daleko više gristi od Brightona. Arsenal igra derbi protiv Tottenhama, Liverpool je također u Londonu, gost West Hama. Arsenal ima bod više od Manchester Cityja, ali i utakmicu više.

Kopirati
Drag cursor here to close