Pred skupštinu kluba

Mamić: Moramo se hitno aktivirati, zovite rođake i prijatelje, mi ćemo sve platiti!

"Recite im da će biti učlanjeni, da će dobiti člansku iskaznicu i da neće trebati platiti članarinu jer ćemo članarinu platiti mi iz našeg fonda, a taj fond ću osigurati ja", dodao je Mamić.
Sport / Nogomet | 28. 02. 2023. u 10:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Devet dana od Skupštine Dinama, koja bi mogla biti jedna od najvažnijih u povijesti zagrebačkog kluba, u javnost je procurila snimka Zdravka Mamića u kojoj se potvrdilo da bjegunac od hrvatskog pravosuđa u Skupštinu pokušava progurati svoje povjerenike. Također, potvrda je i da dijeli novac ljudima kako bi dobio njihove podatke i upisao ih pod svoje povjerenike.

Na snimci se Mamić obraća svojim prijateljima, poručujući da je ‘ovo bitka pod cijenu života’.

"Dragi moji prijatelji i dinamovci, evo po prvi put se uključujem u rad naše grupe. Moram se aktivirati, ipak sam to dužan našem Dinamu i svima vama. Konkretno, molim vas da prestanemo ili smanjimo komunikaciju koja nema nikakve koristi, nego se konkretno angažirajmo, svaki od nas, na prikupljanju članova… Da bi najmanje četiri naša povjerenika, a onda i petog da dodamo, da vidimo tko je taj peti a da je naš i da ga izguramo, da uđu u Skupštinu. Svaki drugi scenarij bio bi dokaz da smo potpuno nesposobni. Što treba konkretno napraviti?", govori Mamić na snimci.

Pozvao je sve da "krenu po svoje prijatelje, bližnje, rođake diljem Hrvatske, gdje god ih imaju". "Pošaljite im listu što im sve treba da bi bili članovi Dinama. Pošaljite im da to ispune. Recite im da će biti učlanjeni, da će dobiti člansku iskaznicu i da neće trebati platiti članarinu jer ćemo članarinu platiti mi iz našeg fonda, a taj fond ću osigurati ja", dodao je Mamić.

"Vi ako ćete dati svoj doprinos i platiti za neke ljude, to je dobrodošlo, ali nemate brige, ono što ne možete napraviti, napravit ću ja. Ali dajte se pokrenite, ako nismo u stanju skupiti dvije ili tri tisuće članova, onda smo nesposobni. Idemo skupljati, primati podatke na mail i WhatsApp", rekao je pa pojasnio da će ih onda od ponedjeljka na dalje upisivati onim povjerenicima kojima će biti potrebno, od 1 do 5.

"Ja mislim da trebamo ići na pet. Četiri su nam visoko, trebamo ih još zacementirati, i petoga jednoga dodati. Gurnut ćemo sve do njega. Evo, to je moj za sada doprinos. Ja sam u kontaktu s kime treba i ovaj, slijedim vas, pratim vas. Ovu bitku moramo dobiti po cijenu života. Ali s konkretnim radnjama, onako kao što je to rekao moj ratnik i prijatelj Štef Kezerić. Ajmo biti konkretni i suvisli. Pusa svima za sada!", kaže Mamić na snimci.

Kopirati
Drag cursor here to close