Odlučio

Mamić: Povlačim se iz borbe za Dinamo

Jučer je objavljena vijest kako je Izvršni odbor iz članstva kluba isključio četiri člana odana Zdravku Mamiću.
Sport / Nogomet | 03. 02. 2023. u 19:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osuđeni kriminalac Zdravko Mamić rekao je da se više neće boriti za prevlast u Dinamu, objavio je Dnevnik Nove TV - prenosi Index.

Mamić, koji je pravomoćno osuđen zbog izvlačenja novca iz Dinama i skriva se u Bosni i Hercegovini, pokušao je preko svojih podanika izbaciti iz kluba člana uprave Krešimira Antolića. No to mu nije uspjelo.

Jučer je objavljena vijest kako je Izvršni odbor iz članstva kluba isključio četiri člana odana Zdravku Mamiću. Smijenjeni su predsjednik Nadzornog odbora Miroslav Rožić, članovi Nadzornog odbora Andrej Meniga i Nikola Polak te član Izvršnog odbora Damir Zorić. No oni su objavili da ipak neće otići iz kluba te da će nastaviti s radom.

Iz Dinama su poručili da su Rožić, Meniga, Polak i Zorić naštetili ugledu kluba te da su zbog toga izbačeni iz kluba. "Na sjednici je Izvršni odbor zaključio da se radi o postupanjima kojima se nesumnjivo ruši dignitet i ugled Kluba i svih članova Kluba, a navedeni pojedini članovi Kluba postupali su iznoseći difamirajuće, neistinite i uvredljive tvrdnje", stoji na Dinamovoj službenoj stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close