Vruće glave

Maka Ivanković poručio "pojedincima": Ili ćeš dati maksimum ili nećeš biti tu

Mario Ivanković čestitao je AZ Alkmaaru na zasluženoj pobjedi, ali i svojim igračima na bespoštednoj borbi.
Sport / Nogomet | 30. 11. 2023. u 21:23 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je izgubio u Alkmaaru od domaćina koji je imao apsolutnu inicijativu, ali koji je slavio minimalnu 1:0 pobjedu i to iz jedanaesterca.

"Očekivali smo tešku utakmicu, i zbog naših problema i zbog njihove kvalitete, ali momci su dali sve od sebe, pogotovo pojedinci, dok drug nisu ušli kako treba u utakmicu, ali to se više neće događati", kazao je Mario Ivanković nakon utakmice.

Privremeni trener Zrinjskog imao je velikih problema s kadrom, došao je bez nekoliko igrača, te sa samo dva stopera, a jedan od njih, Matej Senić, čini se da se teže ozlijedio. 

"Bili smo prisiljeni praviti rotacije. Malekinušić je morao igrati lijevog bočnog i to na njihovom najopasnijem igraču. To je radio sjajno 90 minuta i rekao sam mu da mu skidam kapu za svaku kap znoja koju je ostavio. Zato mi nije jasno da neki momci koji dočekaju svojih 15-20 minuta, a stalno se vodi polemika zašto ne igrjau, ne ostave sve što mogu u tih 15-20 minuta. Ne znam koliko ću biti tu, ali dok ja budem tu neće se to više događati. Ili ćeš dati maksimum ili nećeš biti tu", poručio je vruće glave Mario Ivanković, ne ističući o kojim se igračima radi.

 
 

Marić: Po Ćužinoj reakciji izgleda da je bio penal

Jedan od najboljih pojedinaca u redovima Zrinjskog, očekivano, bio je vratar Marko Marić. Domaći su imali preko 20 udaraca prema njegovim vratima, šest u okvir, ali Marić je kapitulirao tek iz jedanaesterca.
"Bili su bolji, zasluženo su slavili. Što se jedanaesterca tiče, meni se učinilo da se sam spotaknuo, ali po Ćužinoj reakciji čini se da je bio penal. Mi smo ostavili srce na terenu i to je najbitnije", rekao je Marić.
 
Kopirati
Drag cursor here to close