Kovač u sve većim problemima

VIDEO I Majer spašava Kovača, RB Leipzig prekinuo neugodan niz

Lovro Majer je prvi od dva gola postigao samo dvije minute po ulasku u igri. Međutim, njegov i Kovačev Wolfsburg je bez pobjede već pet kola.
Sport / Nogomet | 04. 02. 2024. u 21:28 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Wolfsburg Nike Kovača i dalje ne zna što je to pobjeda. Već pet kola kriza traje. Danas su opet stigli samo boda. I da nije bilo raspoloženog Majera, vjerojatno bi Kovač bio već bivši. Onako je hrvatski reprezentativac barem za kratko spasio bivšeg izbornika.

Maximilian Beier je danas pokazao još jednom o kakvom se mladom talentiranom igraču radi. Već na otvaranju utakmice sve je sam uradio i bacio u očaj obranu Wolfsburga za vodstvo Hoffenheima. Majer je prvi put zatresao mrežu u 58. minuti. Veliku grešku domaćeg sastava u 66. minuti je kaznio Prömel. Četiri minute kasnije, Majer je izborio penal koji je prvo izborio, pa i realizirao. Zanimljivo, Majer je ušao u igru u 56. minuti. Ove sezone je
postigao četiri gola. Andrej Kramarić je igrao do 86. minute.

Video: Wolfsburg - Hoffenheim

"Hoffenheim nam je stvorio puno problema, osobito u prvih 15-20 minuta. Nakon taktičkih promjena, bili smo puno bolji u drugom poluvremenu. Dvaput smo bili u rezultatskom zaostatku, ali smo pokazali moral i zaslužili bod. Puno pozitivnih stvari možemo uzeti iz ove utakmice, a momčad će se sigurno nagraditi u sljedećih par tjedana", rekao je nakon utakmice Niko Kovač.

Nakon tri kola bez pobjede, RB Leipzig je osvojio tri boda. Union Berlin je prvi put kapitulirao nakon 11. minuta igre, Openda je pogodio.

Nakon prekida, u 48. minuti, Benjamin Šeško je postavio konačnih 2:0. Po broju prilika mogao je RB Leipzig slaviti i uvjerljivije.
Union Berlin je od 73. minute igrao s igračem manje, Trimmel je isključen

Video: RB Leipzig - Union Berlin 

Nakon današnjih utakmica RB Leipzig ima 36 bodova, što je dovoljno u ovom trenutku za peto mjesto. Wolfsburg je 11. ima tri boda manje od osmog Hoffenheima, dok je Union Berlin na 15. mjestu sa 17 bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close