Bacale se teniske loptice i čokoladice

Navijači protestirali, golove postizali Demirović, Majer

U 12. minuti gostujući navijači počeli su bacati teniske loptice u teren te nakratko prekinuli igru. Sve to zbog odluke da se omogući strancima ulaganje u njemački nogomet. Nisu navijači bacali teniske loptice, bilo je tu i čokoladica.
Sport / Nogomet | 16. 12. 2023. u 18:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedam golova je postignuto na četiri susreta 15.kola Bundeslige. Jedan je postigao i napadač reprezentacije BiH, Ermedin Demirović u susretu protiv Borussije Dortmund. Igrala se 23. minuta kada je Pedersen poslao dugu loptu prema Demiroviću, koji je jači u duelu sa Schlotterbeckom, pa je nemoćan Kobel.

Uslijedila je provjera VAR-a, igrači Borussije su tražili prekršaj, ali je gol priznat. Ipak, do poluvremena, gosti su stigli do izjednačenja. Dupli pas Füllkrug - Malen ovaj drugi je završio golom, što je bio rezultat utakmice.

Video: Augsburg - Borussia Dortmund

Vrlo uvjerljiv je bio Bochum na domaćem terenu. Danas je savladan Union Berlin Nenada Bjelice 3:0. U 12. minuti gostujući navijači počeli su bacati teniske loptice u teren te nakratko prekinuli igru. Sve to zbog odluke da se omogući strancima ulaganje u njemački nogomet. Nisu navijači bacali teniske loptice, bilo je tu pomalo iznenađujuće za naše prilike i čokoladica.

Jednu je uzeo igrač Bochuma Asano kojem je itekako dobro došla. U nadoknadi prvog dijela, Asano je lijepo uhvatio volej nakon kornera i Bochum je otišao na odmor s prednošću od 1:0. Nakon devet minuta igre u nastavku, Asano je opet akcije, ovaj put je Portugalac Goncalo Paciencia pogodio za velikih 2:0. Za konačnih 3:0 se pobrinuo Stöger pogodivši s bijele točke.

Važne bodove za bijeg iz opasne zone osvojio je Wolfsburg Nike Kovača koji se već u 27. minuti našao u velikim problemima. Razlog, izravni crveni karton kojeg je dobio Maxence Lacroix. Unatoč igraču manje, Wolfsburg je u 63. došao u vodstvo, a strijelac je bio Lovro Majer. Vatreni je s ruba kaznenog prostora svojom slabijom desnom nogom pogodio suprotni ugao za ispostavilo se slavlje Wolfsburga koji sada ima 16 bodova.

Tri boda u gostima je osvojio i Heidenheim. Gol Marvina Pieringera je bio dovoljan gostima za četvrt pobjedu sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close