Bruno nije dobro

Loša vijest za Dinamo i Vatrene: Ozljeda Brune Petkovića ipak je teža

Ozljeda Brune Petkovića teža je nego što se činilo, pa će napadač Dinama i hrvatske reprezentacije s terena izbivati puno duže od očekivanog.
Sport / Nogomet | 24. 10. 2023. u 13:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije mjesec dana se Bruno Petković ozlijedio na utakmici s Astanom. Zabio je tada Petko dva gola, ali sad je kristalno jasno da je ta pobjeda Dinama (5:1) skupo plaćena.

Nakon toga je Petković propustio utakmice s Rudešom i Ponikvama u Kupu, pa je odigrao 44 minute u derbiju s Hajdukom na Poljudu.

Tada je prvi put dodatno pogoršao ozljedu stražnjeg bedrenog mišića i kao da nitko nije ništa naučio iako je Petković nakon toga preskočio okršaje s Ballkanijem i Istrom.

No, nedovoljno oporavljen je zaigrao za reprezentaciju protiv Turske prije 12 dana. Ušao u igru u 63. minuti opet obnovio ozljedu istog mišića!

"Nisam htio koristiti Brunu Petkovića jer znam da je bez treninga, bez ritma, ali kada gubiš 0:1, a on kaže da može, onda se loviš za sve...", pravdao se nakon poraza od Turske izbornik Zlatko Dalić koji je Petkovića 'prekrižio' za susret s Walesom, kojeg su Vatreni također izgubili, podsjeća Tportal.

Ispostavilo se da je ta famozna 'želja igrača' Brunu Petkovića koštala obnovljene ozljede i još duže stanke.

"I ja sam kriv zbog obnovljene ozljede Petkovića, dopustio sam mu da nezaliječen igra protiv Hajduka. Nadalje, prije odlaska u reprezentaciju napravio je sve testove i bilo mu je bolje. No, nema sad smisla tražiti krivca, više ništa nećemo forsirati je bismo ga mogli izgubiti i za duže razdoblje", priznao je trener Dinama Sergej Jakirović. I opet, prekasno...

Jer sad je jasno da Petković neće biti među kandidatima za nastup u četvrtak protiv Viktorije iz Plzena, u 3. kolu Konferencijske lige, ali ga neće biti ni najmanje sljedeća tri tjedna.

Kopirati
Drag cursor here to close