Nakon velikog propusta

Liverpool traži audio snimku iz VAR sobe

Dan nakon utakmice Darren England skinut je s liste sudaca za utakmicu Nottingham Foresta i Brentforda. England je trebao biti četvrti sudac u ovoj utakmici, a zamijenjen je zbog greške koju je napravio kao sudac u VAR sobi.
Sport / Nogomet | 03. 10. 2023. u 01:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vodstvo Liverpoola službeno je zatražilo puštanje audio zapisa iz VAR sobe tijekom nepriznavanja regularnog pogotka Luisa Diaza u subotnjoj utakmici protiv Tottenhama, objavio je britanski javni servis BBC.

Jučer je sudačka komisija objavila da je poništenje pogotka "značajna ljudska pogreška", ali u Liverpoolu nisu zadovoljni tim objašnjenjem pa su zatražili objavu snimke razgovora sudaca koji su donijeli pogrešnu odluku.

Podsjećamo, Liverpool je izgubio od Tottenhama rezultatom 1:2, a utakmicu je završio s devet igrača, jer su u 26. minuti isključeni Curtis Jones, a u 69. Diogo Jota. Liverpool bi pobjedom u Londonu postao lider Premier lige i prestigao Manchester City.

Podsjećamo kako je dan nakon utakmice Darren England skinut je s liste sudaca za utakmicu Nottingham Foresta i Brentforda. England je trebao biti četvrti sudac u ovoj utakmici, a zamijenjen je zbog greške koju je napravio kao sudac u VAR sobi.

England je taj koji nije reagirao i ispravio sučevu odluku na terenu kada je poništen gol Luisa Diaza.

Englandu je pomoćnik u VAR sobi na utakmici u Londonu bio Dan Cook, koji je trebao biti pomoćnik u VAR sobi na utakmici Fulhama i Chelseaja, a skinut je i s liste sudaca za tu utakmicu.

Kopirati
Drag cursor here to close