Cardiff blizu iznenađenja

Leeds u sudačkoj nadoknadi do reprize

Rodrigo je ušao s klupe pa prvo prepolovio zaostatak gostiju, a onda je mogao i vratiti sve na početak deset minuta prije kraja. Joel Bagan je igrao rukom, ali je Alnwick obranio penal upravo Rodrigu.
Sport / Nogomet | 08. 01. 2023. u 18:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odigrano je još šest utakmica FA Cupa u Engleskoj, velikim dijelom se radilo o međusobnim duelima niželigaških momčadi.

Leeds koji se ove sezone je bio na velikim iskušenjima. Cardiff City koji je tek na dvadesetom mjestu Championshipa je imao sve u svojim rukama, nakon prvog poluvremena velikih 2:0. Philogene i Ojo su kreirali tih 2:0, ali se Leeds izvukao.

Rodrigo je ušao s klupe pa prvo prepolovio zaostatak gostiju, a onda je mogao i vratiti sve na početak deset minuta prije kraja. Joel Bagan je igrao rukom, ali je Alnwick obranio penal upravo Rodrigu. Ipak, u trećoj minuti nadoknade reprizu dvoboja je izborio Perkins.

Blackburn je eliminirao Norwich u klasičnoj viktoriji. Domaći igrači su izveli 20 kornera, imali su 26 udaraca prema golu, 10 u okvir, ali su gosti slavili zahvaljujući Jacku Valeu. U duelu dva trećeligaša DErby je sredio Barnsley 3:0, dok je Stoke opravdao očekivanja protiv Hartlepool United, završilo je 0:3.

Kopirati
Drag cursor here to close