FA Kup

Manchester United eliminirao Everton

Everton jeste stigao do izjednačenja u 74.minuti, ali je radost gostiju kratko trajala. Dominic Calvert-Lewin je bio strijelac, ali je VAR poništio gol zbog malog offsidea. Na kraju je u sudačkoj nadoknadi Rashford realizirao jedanaesterac za konačni
Sport / Nogomet | 07. 01. 2023. u 00:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva momčad koja je izborila četvrto kolo na Otoku izuzetno važnog i cijenjenog FA Kupa je Manchester United. Svoju sjajnu seriju Manchester je nastavio protiv Evertona 3:1. Sve je krenulo od ranog gola Antonyja nakon samo četiri minute igre, Rashford je bio asistent.

U trenucima inicijative Uniteda, iznenađujuće Everton se vraća. Prvo je
Gray šutirao, a njegov udarac je nekako zaustavio De Gea uz pomoć stative. Par trenutaka kasnije, Everton se vratio.

Lošu reakciju obrane Manchester Uniteda je kaznio Conor Coady. To je bio na kraju rezultat prvog dijela. Isti igrač je ponovo u centru pažnje nakon sedam minuta igre u nastavku kada postiže autogol. Opet je Rashford sudjelovao u akciji.

Everton jeste stigao do izjednačenja u 74.minuti, ali je radost gostiju kratko trajala. Dominic Calvert-Lewin je bio strijelac, ali je VAR poništio gol zbog malog offsidea. Na kraju je u sudačkoj nadoknadi Rashford realizirao jedanaesterac za konačnih 3:1.

Kopirati
Drag cursor here to close