Nakon utakmice FA Cupa

Lopetegui: Poništili su nam čisti gol

" Šteta jer smo imali puno prilika protiv velike momčadi i šteta jer smo zabili onaj gol koji je poništen, moram to prihvatiti, ali nije bilo offside ", rekao je Lopetegui nakon utakmice.
Sport / Nogomet | 08. 01. 2023. u 11:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Julen Lopetegui bio je izuzetno ljutit nakon dvoboja trećeg kola FA kupa na Anfieldu. Utakmica je završila 2:2, a Liverpool i Wolverhampton će odigrati reprizu.

Lopetegui je bio na rubu živaca pred kraj utakmice kada je Vukovima poništen gol za 3:2. Tada je dobio žuti karton.

" Malo sam razočaran svojom reakcijom jer sam zapravo jako ponosan na svoje igrače koji su zaslužili puno više. Šteta jer smo imali puno prilika protiv velike momčadi i šteta jer smo zabili onaj gol koji je poništen, moram to prihvatiti, ali nije bilo offside ", rekao je Lopetegui nakon utakmice.

" Ali mi tu ne možemo ništa. Razgovarali smo sa sucem. Bio je vrlo tih, ali je čuo što smo imali za reći. Šteta što se sve tako dogodilo, a mi imamo VAR. Bio je pristojan i saslušao nas je. To je dobro, jasno je da svatko može pogriješiti, ja griješim svaki dan ".

Na pitanje što mu je sudac rekao, Lopetegui je odgovorio:

" Pokušao je objasniti, ali je bio neodređen. Ali pokazat ćemo mu da je gol bio čist ".

Naravno, to je dovelo i do pitanja kako Lopetegui planira pokazati sucu da VAR nije bio u redu:

“Imamo snimku naše taktičke kamere, vidio sam snimku”.

Lopetegui je na kraju pomirljivo zaključio kako je zapravo najveća šteta što se priča o sudačkim pogreškama umjesto o odličnoj utakmici koju su odigrale dvije momčadi.

Kopirati
Drag cursor here to close