Upute i preporuke

LASK navijačima koji putuju u Mostar: ''Čuvajte se mina''

''Također preporučujemo da uvijek parkirate na čuvanim parkiralištima. Svim navijačima LASK-a želimo sretan put u Mostar!'', stoji u priopćenju LASK-a.
Sport / Nogomet | 30. 08. 2023. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ceste ili staze nikada ne treba napuštati. Po cijeloj Bosni možda još ima mina. Također preporučujemo da uvijek parkirate na čuvanim parkiralištima. Svim navijačima LASK-a želimo sretan put u Mostar!'', stoji u priopćenju koje je austrijski klub poslao navijačima koji planirjau putovati na uzvratnu utakmici play-offa UEL između Zrinjskog i LASK-a.

Uz ove, klub je dao i dodatne upute koje su namijenjene za njihove navijače.

Objasnili su kada treba doći na stadion te naveli da je za sve koji dolaze osobnim automobilima, neposredno ispred ulaza za goste, osigurano oko 40 parkirnih mjesta koja osigurava policija.

''Za sve spontane navijače LASK-a koji još nisu osigurali ulaznicu u pretprodaji, još uvijek postoji mogućnost da ulaznicu osiguraju na licu mjesta od 19 sati na gostujućoj blagajni'', navode.

Objasnili su i detalje vezane za korištenje valuta u BiH.

''U Mostaru se za plaćanje koristi KM (konvertibilna marka). 1 konvertibilna marka = 0,51 €. Preporučujemo plaćanje karticom na bankomatu. Također je moguće plaćati gotovinom eurima, što bi u nekim slučajevima moglo biti skuplje'', dodaju austrijanci.

Podsjetimo, LASK gostuje kod HŠK Zrinjski Mostar u četvrtak, 31. kolovoza 2023. u uzvratnoj utakmici play-offa UEL.

Utakmica se igra na stadionu HŠK Zrinjski Mostar pod Bijelim brijegom u Mostaru u 21:00 sat.

U prvom susretu LASK je slavio sa 2:1, a trener Krunoslav Rendulić istaknuo je kako Zrinjski ima dobru priliku u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close