Optimizam pred uzvrat

Rendulić: Imamo priliku u Mostaru, možemo proći dalje

Prvi susret play-offa za Europsku ligu dobio je LASK, ali Zrinjski ima aktivan rezultat (2:1) pred uzvrat.
Sport / Nogomet | 24. 08. 2023. u 23:04 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski je izgubio u Linzu ali poraz (1:2) definitivno se može nadoknaditi. Ipak, loš ulazak u utakmicu koštao je Plemiće poraza, što je priznao i sam Krunoslav Rendulić.

"Ušli smo svečarski raspoloženi u utakmicu, puni darivanja, a kada u Europi radiš ovakve pogreške nemaš se pravo nadati pobjedi. Bili smo izuzetno loši na početku, jako nesigurni i to smo skupo platili", rekao je Rendulić poslije utakmice za Arenu Sport.

Zrinjski je drugi dio dobio pogotkom Nemanje Bilbije i pokazao da LASK nije toliko bolji protivnik.

"Oni jesu kvalitetnija momčad, to treba priznati, ali u poluvremenu smo vidjeli da se može igrati. Znali smo da ćemo imati šansu i sada nam ostaje popravni u Mostaru. Nadam se da ćemo biti bolji, da ćemo imati manje neforsiranih pogreški i da ćemo proći dalje. Ja vjerujem da ćemo proći", dodao je. 

Rendulić je u Linzu bio bez dva standardna stopera, Jakovljevića i Barišića, pa su od početka zaigrali Batarelo i Senić. Iznenadio je i s Tarikom Ramićem od prve minute.

"Nedostatak Barišića i Jakovljevića utjecalo je na pripremu i bili smo prisiljeni na promjene. Međutim, osim tog nesigurnog početka Batarelo i Senić odigrali su korektnu utakmicu, pogotovo kako je vrijeme odmicalo. Zaigrao je prvi put i mali Ramić, nažalost dogodila mu se pogreška, ali naučio je puno iz ove utakmice".

Šef struke Zrinjskog na kraju je rezimirao utakmicu koja je pokazala da se prvak BiH ima itekako čemu nadati u uzvratu.

"Ako izuzmemo prvih 12, 13 minuta bili smo jako dobri, ali na ovom nivou svaka greška se skupo plaća. Imamo još 90 minuta uzvrata i vidjeli smo stvari koje možemo iskoristiti i doći do pobjede", zaključio je Krunoslav Rendulić.

 
 
Kopirati
Drag cursor here to close