"Kakav je to golman?"

Kritike na račun Livakovića: Ostaje bez pozicije?

Sport / Nogomet | 07. 11. 2023. u 12:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fenerbahce SK Twitter / Dominik Livaković

Dominik Livaković mogao bi izgubiti mjesto prvog vratara Fenerbahčea nakon što je u utakmici od Trabzonspora primio dva gola u dvije minute i tri ukupno, a njegova momčad upisala poraz 2:3, pišu neki turski mediji.

U tom susretu zaustavljen je niz Fenera od 19 uzastopnih pobjeda u ovoj sezoni.

Turski mediji kritizirali su Livakovića nakon te utakmice, a posebno su žestoki bili novinari Milliyeta Attila Gokce i Ercan Guven, koji su ga označili kao glavnog krivca za poraz i zapitali sebe i svoju publiku:

"Kako je moguće da je primio dva gola u prve dvije minute drugog poluvremena? Kakav je to golman? Hoće li veliki golman Livaković ikad Fenerbahčeu donijeti pobjedu?".

Fenerbahče sad očekuje utakmica protiv Ludogoreca u 4. kolu skupine H Konferencijske lige, a prema nekim napisima, Livaković u njoj neće nastupiti, prenosi Index.hr

"Dominik Livaković nije na očekivanoj razini proteklih tjedana, Irfan Can Egribayat mogao bi u četvrtak ponovno na gol. Naporno radi na treninzima i raduje se novom zadatku", navode neki turski mediji.

Iako navode njegovu slabiju formu, Turci ne pišu izričito da će Livaković ostati bez pozicije prvog vratara, no navode da trener zbog mnogobrojnih ozljeda i forme pojedinaca mora pronaći idealnu momčad.

Također, treba naglasiti da Livaković i nije bio prvi izbor za utakmice u Konferencijskoj ligi. Branio je samo prvu protiv Nordsjaellanda (3:1), dok je u susretima protiv Spartaka iz Trnave (2:1) i Ludogoreca (3:1) Fenerbahčeovu mrežu čuvao Egribayat.

Kopirati
Drag cursor here to close