31. kolo Bundeslige

Kramarić i Beljo strijelci, RB Leipzig jedini slavio u gostima

Golman Eintrachta je bio poprilično nezadovoljan načinom na koji je Kramarić izveo najstrožu kaznu, s obzirom da je zastao u jednom trenutku prije nego što će šutirati.
Sport / Nogomet | 06. 05. 2023. u 18:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gledajući rezultate 31.kola Bundelige koje su igrane u ranije subotnjem terminu, domaći sastavi su bili sigurni. Hoffenheim je za 45 minuta riješio svi dileme u duelu sa Eintrachtom. Sve je počelo od ranog gola iz osme minute Baumgartnera. Kramarić je u 41. minuti iskoristio jedanesterac za svoj deseti gol ove sezone.

Golman Eintrachta je bio poprilično nezadovoljan načinom na koji je Kramarić izveo najstrožu kaznu, s obzirom da je zastao u jednom trenutku prije nego što će šutirati. U tim trenucima je bilo dosta burno na terenu. Glavni sudac utakmice Harm Osmers morao na kratku pauzu jer se sudario s veznjakom Eintrachta Djibrilom Sowom, a nekoliko minuta kasnije pokazao je treneru Glasneru crveni karton. Naime, razlog isključenja bio je taj što je gostujući trener namjerno ubacio drugu loptu u teren. Bebou je u trećoj minuti nadoknade postigao gol za 3:0. Poraz Eintrachta je ublažio Götze.

Hertha je na svom terenu savladala Stuttgart 2:1. Kempf je pogodio za 1:0 domaćih, ali su gosti uzvratili preko Guirassyja na sedam minuta prije prvog dijela. Ipak to nije bilo sve što se tiče prvog dijela. Niederlechner je u drugoj minuti nadoknade na kraju se ispostavilo osigurao slavlje Herthe.

Hofmann je zabio u 35. minuti, dok je Stindl u devedesetoj minuti potvrdio trijumf Borussije Mönchengladbach u susretu s Bochumom, dok je Dion Beljo efektnim golom presudio Union Berlinu.

Jedinu gostujuću pobjedu upisao je RB Leipzig. Kampl je u 73. minuti savladao golmana Freiburga za 0:1.

Kopirati
Drag cursor here to close