Sjajan gol iz slobodnjaka

Union Berlin osvojio bod, Juranović ponovo strijelac

Juranović je u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena sjajno pogodio iz slobodnjaka. Ovo je njegov drugi ovosezonski pogodak u Bundesligi, a ukupno već četvrti u dresu Uniona.
Sport / Nogomet | 16. 04. 2023. u 19:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 28. kola njemačkog nogometnog prvenstva Freiburg je preokretom kao gost svladao Werder u Bremenu 2:1.Domaće je u vodstvo doveo Philipp (46) na samom startu drugog poluvremena, no Sallai (66) i Holer (71) su s dva gola u razmaku od samo pet minuta sredinom nastavka kreirali preokret.

Union Berlin na domaćem terenu nije uspio savladati Bochum. Utakmicu je obilježio desni bočni reprezentacije Hrvatske, Josip Juranović. Juranović je u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena sjajno pogodio iz slobodnjaka. Ovo je njegov drugi ovosezonski pogodak u Bundesligi, a ukupno već četvrti u dresu Uniona. Ipak u 58. minuti je dosuđen jedanesterac za goste
koji je u gol pretvorio Stoger. U 62. minuti Jaeckel je zaradio drugi žuti karton, a onda je dvije minute poslije VAR poništio gol Behrensa.

Kolo u Bundesligi će biti kompletirano nakon utakmice Wolfsburg - Bayer.

Kopirati
Drag cursor here to close