Nikad teža situacija za Hoffenheim

Freiburg ostavio Hoffenheim na dnu

Nakon poraza od Juventusa, trener Freiburga je napravio pojedine promjene u momčadi pa su danas starteri bili Gulde, Doan i Gregoritsch u drugoj formaciji 4-4-2.
Sport / Nogomet | 12. 03. 2023. u 18:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dugo vremena je Hoffenheim držao korak s najboljim momčadima Bundeslige. Hoffenheim je bio treći, četvrti, šesti, sedmi, osmi, ali je ovo najteža sezona u povijesti kluba od trenutka ulaska u društvo najboljih.

Momčad je danas upisala sedmi uzastopni poraz, te 11. u zadnjih 12 kola, pa je trenutačno na posljednjem mjestu sa samo 19 osvojenih bodova. Ipak, ima tu još puno da se igra, ispred Hoffenheima su Schalke, Stuttgart, Hertha, Bochum u razmaku od tri boda.

Nakon poraza od Juventusa, trener Freiburga je napravio pojedine promjene u momčadi pa su danas starteri bili Gulde, Doan i Gregoritsch u drugoj formaciji 4-4-2. Uz to, domaćini su stigli do ranog gola, Freiburg je poveo u petoj minuti golom Maxa Eggesteina, prethodno je Baumann nespretno djelovao na ubačaj Grifa. Međutim, nastavak utakmice pripada gostima, izjednačio je Angelo Stiller u 48. minuti.

Gosti su u tom periodu bili opasniji, ali do drugog gola nisu uspjeli doći. I onda su u 84. minuti ostali s igračem manje nakon što je isključen Ozan Kabak koji je dobio drugi žuti karton. Freiburg je igrača više u gol pretvorio u 89. minuti, a strijelac je bio Ritsu Doan. Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić nije nastupio za goste. Hrvatski napadač na klupi je proveo cijelu utakmicu, prvi je to put u ovoj kalendarskoj godini.

Kopirati
Drag cursor here to close