Bivši izbornik

Kodro o odlasku sa klupe zmajeva: ''To je političko pitanje''

Istaknuo je da se nije još navikao na to, ali da je riječ o političkom pitanju te da je sve malo sumnjivo, no dodao je da takve stvari ne prima previše k srcu.
Sport / Nogomet | 04. 11. 2023. u 15:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekadašnji izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Meho Kodro je u razgovoru za španjolske medije otkrio zbog čega je dobio otkaz na klupi Zmajeva.

Istaknuo je da se nije još navikao na to, ali da je riječ o političkom pitanju te da je sve malo sumnjivo, no dodao je da takve stvari ne prima previše k srcu.

"To je političko pitanje, malo je sumnjivo, ali dobro sam. Proveo sam nekoliko dana u Španjolskoj, sigurno je da me to dirnulo poslije svega što se dogodilo, ali iskustvo vam daje mogućnost da ovakve stvari ne primate previše k srcu. To je što je", rekao je Kodro te dodao:

"Živimo u svijetu koji je takav kakav je i moramo ga znati pravilno procijeniti i nastaviti dalje, nema druge. Doživio sam sve u svijetu nogometa, a stvari koje su se dogodile vas tjeraju da proživite nešto drugačije. Nije da sam se navikao na to, ali možete odlučiti vidjeti stvari sa određene distance i ne vezivati se za ono što se događa u tom trenutku".

Podsjetimo, Kodro je imenovan na mjesto izbornika Bosne i Hercegovine 3. kolovoza, a otkaz je dobio nešto više od mjesec kasnije, 21. rujna.

Na klupi Zmajeva je vodio dvije utakmice i to protiv Lihtenštajna kući i Islanda u gostima.

Zabilježio je pobjedu protiv Lihtenštajna i poraz od Islanda zbog čega je dobio otkaz sa klupe naše reprezentacije

Kopirati
Drag cursor here to close