Promjena

Izbornik Milošević otpisao Eldara Ćivića, a uvrstio Ivana Bašića

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će u Zenici ugostiti Portugal u osmom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a dvoboj se igra od 20:45 sati.
Sport / Nogomet | 16. 10. 2023. u 13:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odavno je jasno da BiH čeka najteža utakmica u kvalifikacijama, a pobjeda bi bila ravna svjetskom čudu, ali najmanje što se sada može je nadati se senzaciji uz pomoć koje bi Zmajevi ostali u igri za plasman na Euro 2024. kroz kvalifikacije.

S druge strane, Portugal je već osigurao Euro, pa u Zenici igra bez pritiska, ali to svakako može biti i mač s dvije oštrice.

Takav odnos snaga na tablici mogao bi jamčiti, ako ništa, zanimljiv nogometni okršaj.

Izbornik Savo Milošević je debitirao pobjedom u Vaduzu protiv Lihtenštajna i želi u drugoj utakmici i prvom pravom izazovu pokazati bh. javnosti da nije tek tako dobio priliku da vodi nacionalni tim BiH.

Milošević je prijavio 23 igrača za dvoboj sa Portugalom, a interesantno da na tom spisku nema Eldara Ćivića, koji je protiv Lihtenštajna prethodno bio na klupi, piše SportSport.ba.

Umjesto Ćivića, uvršten je na popis od 23 igrača Ivan Bašić, koji je prebačen u seniorsku reprezentaciju, a prethodno je igrao na Grbavici za U21 reprezentaciju protiv Francuske (1:2).

Ivan Bašić je afirmaciju stekao u Zrinjskom, a prošle je godine prešao u ruski Orenburg, za kojeg je do sada ubilježio 25 nastupa, uz tri pogotka.

     
       Tablice omogućuje Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close