Gostujući na TV-u

Baljić: Edin osjeća da se bliži i kraj karijere u reprezentaciji

"Kad osjeti da je umoran, onda to i prizna. Također, osjeća da se bliži i kraj karijere u reprezentaciji BiH", rekao je Baljić u intervjuu za Tivibu Spor
Sport / Nogomet | 01. 11. 2023. u 18:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Elvir Baljić je bio član stručnog stožera reprezentacije koja je izborila odlazak u Brazil 2014. godine. Kasnije je pokušao samostalno raditi u BiH, ali nije išlo. Posljednje vrijeme uglavmom boravi u Turskoj, gdje se družio između ostalih sa Edinom Džekom. Baljić je dvije sezone igrao u Fenerbahçeu, najdublji trag ostavio u Bursasporu. Danas je Baljić, gostujući u jednoj emisiji na turskoj televiziji, otkrio detalje razgovora s Džekom.

"Džeko je rekao da stalno razgovara s trenerom Fenerbahčea Ismailom Kartalom. Kad osjeti da je umoran, onda to i prizna. Također, osjeća da se bliži i kraj karijere u reprezentaciji BiH", rekao je Baljić u intervjuu za Tivibu Spor pa citirao Džekine riječi:

"Reprezentacija me umara. Udaljili smo se od cilja s našom trenutnom situacijom u grupi. Trenutno gledamo samo prema baražu. Razgovarao sam s izbornikom, možda neću igrati utakmice kvalifikacija za EP u studenom. To me ozbiljno umara".

Video: Elvir Baljić prilikom gostovanja 
Kopirati
Drag cursor here to close