Trener Veleža pred večerašnji susret

Klafurić: Znamo sve o Borcu kao i oni o nama

"Derbiji su uvijek poticaj za sve. Znamo sve o Borcu, isto kao što oni znaju sve o nama. To se ne može sakriti. Odlučit će zeleni teren, tko bude bolji, vrlo vjerojatno će pobijediti", reći će trener Veleža.
Sport / Nogomet | 01. 10. 2023. u 10:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je od dolaska novog trenera, Dejana Klafurića upisao četiri vezane pobjede. Tri u prvenstvu, jednu u Kupu, realizatorski ekipa je raspucana, postignuto je ukupno 15 golova.

Međutim, tek večeras Rođene čeka pravi ispit. Utakmica u Banja Luci protiv Borca koja može pokazati koliko stvarno u ovom trenutku može Velež. Borac je također u svojoj pozitivnoj seriji, preuzeo je vrh tabele i eventualnim trijumfom protiv Veleža može učvrstiti svoje prvo mjesto.

"Derbiji su uvijek poticaj za sve. Znamo sve o Borcu, isto kao što oni znaju sve o nama. To se ne može sakriti. Odlučit će zeleni teren, tko bude bolji, vrlo vjerojatno će pobijediti. Dobro, nekada se zna dogoditi da slabiji slavi, ali vidjet ćemo. Kao u svakoj utakmici idemo na pobjedu. To je naša želja. To nam nitko ne može oduzeti i tako smo se pripremili. Imali smo manjih ozljeda i problema s virozom, nedostaju nam Krajnc koji je od ranije pod posebnim režimom rada u procesu opravka od ozljede, te Muminović koji je svoju obnovio u Visokom, bilo je nekih sitnih problema, ali su svi ostali igrači na raspolaganju" poručio je trener Veleža, pred večerašnji susret.

Kopirati
Drag cursor here to close