Trener Veleža upoznaje Premijer ligu

Klafurić: Ako govorimo o nekim nogometnim vrijednostima, pokazali smo više

"Ako govorimo o nekim nogometnim vrijednostima danas, mislim da su moji igrači pokazali više, jer s igračem manje i igrati na gostujućem terenu... Pokazali smo hrabrost i odlučnost i namjeru da zabijemo gol", istakao je Klafurić.
Sport / Nogomet | 02. 10. 2023. u 00:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije tri godine, Velež je gostovao u Banja Luci. Tada je Miloš Gigović pokazao drugi žuti karton, odnosno crveni tadašnjem Brazilcu u dresu Veleža, Brandau u 53. minuti.

Tri godine kasnije, Milošev kolega Njegomirović je na istom mjestu odlučio malo ubrzati proces. Suljića je poslao u svlačionicu nakon 21 minute igre. I dok za dva žuta kartona koja je pokazao igraču Veleža, odnosno crveni Aleksandar Njegomirović, može naći opravdanje jer je bilo povlačenja, ovakvog ili onakvog prekršaja, za neke kornere, prekršaje da nije dobro vidio ili nešto slično, međutim za ono što nije u 65. minuti sasvim sigurno teško može naći.

Jer je definitivno Herera prekršajem s leđa zaustavio Guliashvilija koji je išao prema golu Borca. Baš kao što je gol Vranješa bio iz ofsajda.

Video: Jedan od spornih detalja 

Svoje viđenje utakmice na zanimljiv način da je Dean Klafurić trener Veleža koji polako upoznaje Premijer ligu BiH, onakvu kakva jeste.

"Naravno da će vam poremetiti planove kada ostanete s igračem manje. Uvijek se u pripremi utakmice spremate za to. Normalno da je utjecalo na daljnji tok utakmice, ali ako govorimo o nekim nogometnim vrijednostima danas, mislim da su moji igrači pokazali više, jer s igračem manje i igrati na gostujućem terenu... Pokazali smo hrabrost i odlučnost i namjeru da zabijemo gol.

Do kraja smo namučili Borac. Moram da čestitam mojim igračima na hrabrosti. Ne možete biti zadovoljni kada izgubite utakmicu. Došli smo da pobijedimo ili uzmemo barem bod. Vraćamo se tužni, ali opet ima razloga za zadovoljstvo jer smo i dalje pokazali ono što smo napravili u prethodnim utakmicama. Nismo igrali loše", rekao je Klafurić.

Kopirati
Drag cursor here to close