Nova runda FA Cupa

Kidderminster ispustio West Ham, Lampard krenuo pobjedom

Recimo da su Chelsea i West Ham opasno živjeli u duelima protiv niželigaša. Kidderminster, član National League Sjever je imao "čekičare" na konopcima 1:0, do prve minute sudačke nadoknade....
Sport / Nogomet | 05. 02. 2022. u 23:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vikend u Engleskoj je bio rezerviran za novu rundu, četvrtu FA Cupa. Velikih iznenađenja na kakve smo se navikli u ovom takmičenju, barem u subotu nije bilo. Tako su dalje prošli Manchester Citya, Chelsea, West Ham, Cristal Palace, Everton, Southampton. Neki su imali lakši, neki teži zadatak.

Recimo da su Chelsea i West Ham opasno živjeli u duelima protiv niželigaša. Kidderminster, član National League Sjever je imao "čekičare" na konopcima 1:0, do prve minute sudačke nadoknade, a onda je Declan Rice zabio za produžetke. I to nije bilo, gosti su opet u nadoknadi drugog produžetka preko Jarroda Bowena stigli do trijumfa.

Chelsea se morao čupati protiv Plymoutha koji je vodio golom Gillespheya od osme minute. Ipak, Azpilicueta (41) i Alonso (106) kreiraju preokret.

Novi menadžer Evertona Frank Lampard je podsjetio na neki bolje dalje navijače ovog kluba. U prvoj utakmici na klupi novog kluba upisao je trijumf 4:1 kontra Brentforda. Mina, Richarlison, Holgate i Townsend su kreirali uvjerljivu pobjedu domaćeg sastava.

Istim rezultatom je završio susret Manchester Cityja i Fulhama, s tim da je u tom susretu Mahrez bio dvostruki strijelac. Iznenađenje nije dozvolio Tottenham koji je imao raspoloženog Kanea dvostrukog strijelca, dok je March zatresao mrežu svoje momčadi. Od niželigaša dalje idu Huddersfield (eliminirao Barnsley), Peterborough preko QPR-a, Luton koji je bio bolji od Cambridgea, te Stoke (izbacili Wigan).

Rezultati:
Chelsea - Plymouth Argyle 2:1 (produžeci)
Kidderminster Harriers - West Ham United 1:2 (produžeci)
Crystal Palace - Hartlepool United 2:0
Everton - Brentford 4:1
Huddersfield Town - Barnsley 1:0
Manchester City - Fulham 4:1
Peterborough United - QPR 2:0
Southampton - Coventry City 2:1 (produžeci)
Stoke City - Wigan Athletic 2:0
Wolverhampton Wanderers - Norwich City 0:1
Cambridge United - Luton 0:3
Tottenham Hotspur - Brighton & Hove Albion 3:1

Kopirati
Drag cursor here to close