Presica uoči utakmice

Özbiliz: Zrinjski je opasan, ali idemo se boriti do kraja

"Znamo koje su jake strane Zrinjskog i dat ćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat", ističe Ivanovič Gunko.
Sport / Nogomet | 17. 07. 2023. u 19:22 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Press konferencija uoči uzvratne utakmice HŠK Zrinjski i FC Urartu održala se u ponedjeljak na stadionu HŠK Zrinjski, a sudjelovali su kapetan momčadi Aras Özbiliz i trener Dmitrij Ivanovič Gunko.

Özbiliz je odmah na početku istaknuo kako su spremni pružiti snažan otpor.

"Idemo u utakmicu da pobijedimo. Spremni smo pružiti snažan otpor i borit ćemo se do kraja. Znamo da je Zrinjski opasan i moramo biti oprezni, ali ne idemo na utakmicu kako bismo izgubili jer onda nismo trebali ni dolaziti. Neće biti lagano, pogotovo zbog velike vrućine, ali idemo se boriti do kraja", kazao je kapetan prvaka Armenije.

Za Zrinjski tvrdi kako je sjajan kolektiv.

Foto: Bljesak.info / Press konferencija FC Urartu uoči uzvratne utakmice protiv HŠK Zrinjski

"Naravno moram istaknuti napadača (Bilbiju) koji je postigao puno golova zadnjih sezona. Zanimljivo je da nije visok, a vrhunski igra glavom. Opasni su na krilima i moramo biti oprezni", dodaje.

Trener Urartua također ističe kako moraju biti oprezni zbog krilnih igrača i naravno napadača.

"Prva utakmica bila je doista teška. Imali smo svoje šanse koje nažalost nismo iskoristili, pa je tako Zrinjski odnio pozitivan rezultat. Znamo koje su jake strane Zrinjskog i dat ćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat", ističe Ivanovič Gunko, koji je dodao kako je Zrinjski "sjajan kolektiv".

Foto: Bljesak.info / Press konferencija FC Urartu uoči uzvratne utakmice protiv HŠK Zrinjski

"Imali su i odlične transfere pored 'starih' igrača i mogu reći samo pozitivne stvari o klubu kao i to da smo ih dosta proučili".

"Želimo vidjeti stadion i obavit ćemo trening odmah nakon presice. Čuo sam da su ljudi zaista ljubazni i to su nam pokazali tako da je Mostar zasad ostavio pozitivan dojam na nas", zaključio je trener momčadi.

Foto: Bljesak.info / Press konferencija FC Urartu uoči uzvratne utakmice protiv HŠK Zrinjski

Podsjetimo, uzvratna utakmica između HŠK Zrinjski i FC Urartu igra se u utorak, 18. srpnja u 20 sati HŠK Zrinjski.

Obzirom da je stadion rasprodan, možemo reći kako Armence očekuje uzavrela atmosfera potpomognuta visokim temperaturama koje se očekuju kako sutra, tako i narednih dana.

Kopirati
Drag cursor here to close