Uzvratni susret u Mostaru

Rasprodane sve ulaznice za utakmicu Zrinjski- Urartu

U subotu, od 10:00 sati u Fan Shopu Zrinjski po cijeni od 20 KM mogli ste osigurati preostali dio ulaznica za sektor A.
Sport / Nogomet | 15. 07. 2023. u 11:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rasprodane su sve ulaznice za uzvratni susret 1. pretkola Lige prvaka između mostarskog HŠK Zrinjski i armenskog FC Urartu, objavljeno je ovo na službenom Facebook profilu kluba iz Mostara.

U subotu, od 10:00 sati u Fan Shopu Zrinjski po cijeni od 20 KM mogli ste osigurati preostali dio ulaznica za sektor A.

Sve ulaznice za sektore B, D, C, i E su još sinoć rasprodane. 

Objavljeno je kako su i povlaštene ulaznice prvi europski ogled, a koje su se prodavale uz sezonske ulaznice, također rasprodane.

''Od 9 do 21 sat na I. katu Mepas Malla i dalje će u prodaji biti sezonske ulaznice čiji će vlasnici imati pravo prvokupa za sve nadolazeće domaće europske susrete HŠK Zrinjski Mostar. U tom vremenskom razdoblju će svoje sezonske ulaznice moći preuzeti i svi oni koji su jučer predali zahtjev, priopćeno je u subotu ujutro na Facebook stranici HŠK Zrinjski.

Prvaci Bosne i Hercegovine ekipa HŠK Zrinjski Mostar slavili su 1:0 na gostovanju armenskom Urartuu i tako napravili veliki korak ka drugom pretkolu Lige prvaka.

Uzvratna utakmica, kad će pasti odluka odluka o tome tko ide u drugo pretkolo Lige prvaka, igra se na ušminkanom mostarskom travnjaku u utorak 18. srpnja u 20 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close