Čeka se novi delegat

Zrinjski Urartu - Čeka se novi delegat, Bjelorusu istekla putovnica

Prvaci Bosne i Hercegovine ekipa HŠK Zrinjski Mostar slavili su 1:0 na gostovanju armenskom Urartuu. uzvratna utakmica igra se u utorak 18. srpnja u Mostaru.
Sport / Nogomet | 17. 07. 2023. u 18:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glavni delegat Alexander Aleinik koji je iz Bjelorusije trebao doći na utakmicu Zrinjski - Urartu u Mostar, neće stići jer mu je istekla putovnica, neslužbeno saznaje Bljesak.info.

Trenutno se čeka novi delegat.

Prvaci Bosne i Hercegovine ekipa HŠK Zrinjski Mostar slavili su 1:0 na gostovanju armenskom Urartuu i tako napravili veliki korak ka drugom pretkolu Lige prvaka.

Uzvratna utakmica, kad će pasti odluka odluka o tome tko ide u drugo pretkolo Lige prvaka, igra se na ušminkanom mostarskom travnjaku u utorak 18. srpnja u 20 sati, a sve ulaznice rasprodane su još u subotu.

Trener HŠK Zrinjski Krunoslav Rendulić ranije je rekao kako je ova utakmica jako bitna.

''Imamo prednost iz prve utakmice i ništa nije gotovo, rezultat je otvoren i za jednu i za drugu momčad. Blagu prednost imamo, ali prva utakmica je pokazala da je to dobra momčad koja ima dosta dobrih pojedinaca i koja je završila na prvom mjestu ispred ekipe koja je lani igrala Konferencijsku ligu", kazao je trener HŠK Zrinjski Krunoslav Rendulić na konferenciji za medije uoči uzvrtanog susreta s armenskim FC Urartuom. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close