Burkina Faso ispustila 0:3

Kamerun za ipak na kraju treći

Pravi kaos na terenu nastaje nakon 85.minute. U glavnoj ulozi je najbolji strijelac Kameruna na ovom prvenstvu Vincent Aboubakar koji prvo pogađa za 2:3, a onda samo dvije minute kasnije baca u trans domaće navijače.
Sport / Nogomet | 06. 02. 2022. u 00:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Domaćin Afričkog kupa nacija, Kamerun na kraju je barem osvojio nešto. Treće mjesto i to nakon velikog preokreta u duelu protiv Burkine Faso. Povratka koji su domaćini uspjeli napraviti u posljednjih dvadeset minuta utakmice, pomalo nevjerojatnog.

Burkina Faso je do pedesete minuta mnogi su bili skloni konstataciji napravila sve, vodila je 3:0 i utakmicu držala pod kontrolom, ali to očito nije bilo dovoljno. Steeve Yago zabio je u 24., a 19 minuta kasnije nesretni Andre Onana šalje loptu u svoju mrežu. Nakon samo pet minuta igre u nastavku Djibril Ouattara podiže na činilo se velikih i nedostižnih 0:3. Međutim, prava uzbuđenja počinju u posljednjih deset minuta.

Prvo je nadu domaćim navijačima probudio pogotkom Stephanea Bahokena u 71.minuti. Pravi kaos na terenu nastaje nakon 85.minute. U glavnoj ulozi je najbolji strijelac Kameruna na ovom prvenstvu Vincent Aboubakar koji prvo pogađa za 2:3, a onda samo dvije minute kasnije baca u trans domaće navijače. Utakmica odlazi u produžetke, a odluka pada nakon jedanesteraca. Presudnim se pokazao onaj jedanesterac koji je u trećoj seriji skinuo Onana Ibrahimu Blati Toureu.

Video: Kamerun - Burkina Faso 

 

Kopirati
Drag cursor here to close