Mogući rasplet baraža

Kako trenutačno izgledaju turniri doigravanja za Europsko prvenstvo

U polufinalnim susretima puta B bili bi BiH i Finska, odnosno Izrael i Island, dok bi se u putu C našli Gruzija i Luksemburg, odnosno Grčka i Kazahstan. Hrvatska reprezentacija bila bi u putu A doigravanja i prvo polufinale bila bi domaćin Estoniji.
Sport / Nogomet | 18. 10. 2023. u 21:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za predstojeći Euro iz dodatnih kvalifikacija plasirat će se još tri reprezentacije od ukupno 12 koliko će ih sudjelovati u doigravanju, a izabrane su na osnovu njihovih nastupa u Ligi nacija za sezonu 2022-23.. One će biti podijeljene u tri tzv. puta.

Prema trenutačnom rasporedu u kvalifikacijskim skupinama za Euro 2024, doigravanje izgleda ovako:

U polufinalnim susretima puta B bili bi BiH i Finska, odnosno Izrael i Island, dok bi se u putu C našli Gruzija i Luksemburg, odnosno Grčka i Kazahstan.

Hrvatska reprezentacija bila bi u putu A doigravanja i prvo polufinale bila bi domaćin Estoniji, dok bi u eventualnoj utakmici za plasman u Njemačku igrala protiv boljeg iz okršaja Italije i Poljske. Domaćin te utakmice još će se utvrditi ždrijebom.

No, ovi će se parovi još dosta mijenjati jer su trenutačno samo BiH, Finska i Gruzija sigurne u doigravanju, piše Gol.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close