Iščekujući derbi svih derbija

Modrić bi u El Clasicu mogao obilježiti čudesan jubilej u Real Madridu

Luka Modrić trenutačno ima 497 nastupa za Real Madrid, zaigra li protiv Seville i Brage, u El Clasicu protiv Barcelone bi za deset dana odigrao svoju jubilarnu 500. utakmicu.
Sport / Nogomet | 18. 10. 2023. u 21:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski kapetan Luka Modrić definitivno je nogometna legenda zbog svega što je učinio u bogatoj karijeri, a uskoro bi mogao upisati još jedan jubilej u svoju uspješnu priču koja u Real Madridu traje preko deset godina - ili preciznije 497 utakmica…

Već sad je odigrao više u Kraljevskom klubu nego legende kao što su Amancio, Buyo, Butragueno ili Cristano Ronaldo, a zaigra li u utakmicama protiv Seville i Brage u Ligi prvaka, za El Clasico protiv Barcelone mogao bi odigrati 500. utakmicu u Realu.

Bude li sve okej s njegovim zdravljem i odluči li se Ancelotti koristiti ga u utakmicama do El Clasica, Luka bi 28. listopada mogao ući Realov klub 500.

Jasno, zaigra li ovu subotu protiv Seville pa zatim u Portugalu protiv Brage, najveći dan španjolskog klupskog nogometa mogao bi postati poseban i za Modrića.

Modrić je spomenuti datum vjerojatno već zacrtao u kalendaru, jer će se tada možda rješavati pitanje lidera prvenstva.

Međutim, od nekoliko faktora će ovisiti hoće li Luka uopće konkurirati u svim utakmicama do gostovanja kod najvećeg rivala. Treba vidjeti kako je reprezentativna pauza i dva poraza s Hrvatskom utjecala na njega.

S jedne strane, Luka će vjerojatno inzistirati da zaigra kako bi isprao okus poraza s Vatrenima, čak i u slučaju da se Ancelotti odluči dati mu malo odmora.

Zaigra li u El Clasicu, bit će mu to 32. nastup u najvećem španjolskom derbiju i trenutačno ima najviše nastupa protiv Barce među aktivnim igračima u obje momčadi.

Kopirati
Drag cursor here to close