Španjolski novinar tvrdi

"Istina je, Manchester United želi Modrića"

"Modrić još ne zna gdje će završiti sezonu. Postoje klubovi koji se raspituju za njega, a jedan od njih je Manchester United. Jedini problem je što je United zadnji u svojoj skupini u Ligi prvaka".
Sport / Nogomet | 20. 10. 2023. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Blancos Central / Luka Modrić protiv Manchester Uniteda

Manchester United loše je započeo sezonu - zauzima 10. mjesto Premier lige, a upisao je i poraze od Bayerna i Galatasaraya u Ligi prvaka.

Španjolski novinar Eduardo Inda tvrdi da razmišljaju o dovođenju Luke Modrića koji je trenutno nezadovoljan minutažom u Real Madridu.

"Modrić još ne zna gdje će završiti sezonu. Postoje klubovi koji se raspituju za njega, a jedan od njih je Manchester United. Jedini problem je što je United zadnji u svojoj skupini u Ligi prvaka i vjerojatno nakon Božića neće više biti u tom natjecanju", rekao je Inda, urednik OK Diarija.

Kapetan Vatrenih produžio je ugovor s Real Madridom na još jednu godinu, ali se situacija u klubu promijenila.

"Modrić želi igrati i žali se da nema natjecateljskog ritma. United zna da Modrić nije sretan u Realu i raspituje se kako ga može dovesti u siječnju", dodao je Inda i nastavio:

"Modrić će pričekati dva mjeseca da vidi hoće li mu se status promijeniti. Tek tada će odlučiti što će s karijerom", kaže novinar.

Kopirati
Drag cursor here to close