Carlo računa na Luku

Ancelotti obavio ozbiljan razgovor s Modrićem

Modrić je već nekoliko puta jasno izrazio nezadovoljstvo svojim statusom u klubu, a španjolski mediji pišu kako je uoči reprezentativne stanke s njim ozbiljno popričao trener Carlo Ancelotti.
Sport / Nogomet | 20. 10. 2023. u 09:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić je najstariji igrač u svlačionici Real Madrida i jedan od najstarijih u španjolskoj La Ligi. S Realom je krajem prošle sezone produljio ugovor na još jednu sezonu, no u novoj ne igra onoliko koliko je igrao ranije i koliko bi i sam želio.

Modrić je već nekoliko puta jasno izrazio nezadovoljstvo svojim statusom u klubu, a španjolski mediji pišu kako je uoči reprezentativne stanke s njim ozbiljno popričao trener Carlo Ancelotti. Svjedoci tvrde kako je razgovor bio itekako intenzivan i žustar.

Ancelotti je Luki jasno rekao kako će i dalje biti važan kotačić njegove ekipe, ali ne u onoj istoj ulozi kakvu je imao proteklih godina, pojasnio je španjolski novinar Jose Felix Diaz koji je upućen u sadržaj njihovog sastanka. Ancelotti je navodno Luki naglasio kako i dalje ima jako važnu ulogu u ekipi i kako će ga koristiti u ključnim dijelovima sezone.

Nedavno se pisalo i kako se Modrić s klubom dogovorio kako neće do kraja sezone mijenjati sredinu jer želi Euro dočekati na najvišem nivou. Izgleda da je Ancelotti ipak uspio malo smiriti vruću situaciju i s Lukom još jednom pronaći zajednički jezik.

Kopirati
Drag cursor here to close