Poraz na startu

Kadeti bez prave prilike protiv Španjolske

Sudeći po rezultatima prvog dana, teško je očekivati da će bh kadeti dohvatiti jedno od dva mjesta koja mogu odvesti na Europsko prvenstvo.
Sport / Nogomet | 23. 03. 2022. u 20:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kadetska reprezentacija BiH doživjela je uvjerljiv poraz na startu kvalifikacijskog turnira Elitne runde. Favorizirana Španjolska je u Etnu selu Stanišić ostvarila trijumf 4:1. Gosti su do početne prednosti stigli u 28.minuti, Alejandro Jiménez nakon odličnog solo prodora upošljava Carvalha Viannu koji je precizno šutira sa 15-ak metara. U pedesetoj minuti već je bilo 0:2, Gasiorowski Hernandis je proigrao Joela Rocu Casalsa, a ovaj je savladao Šutkovića.

Tri minute kasnije, bh kadeti uzvraćaju. Marsel Zrnić je asistent, dok postiže Marko Brkić. U tom periodu igre činilo se kako bi čak reprezentativci BiH mogli do poravnanja, ali su Španjolci zadržali prednost koju će opet povećati u 69 minuta, Vianna je ponovo strijelac.

Za konačnih 4:1 se pobrinuo Víctor Moreno Alcalá u 78 minuti iz jedanesterca. U drugom susretu grupe Belgija je u Ugljeviku pobijedila Estoniju rezultatom 8:1. Sudeći po rezultatima prvog dana, teško je očekivati da će bh kadeti dohvatiti jedno od dva mjesta koja mogu odvesti na Europsko prvenstvo.

Kopirati
Drag cursor here to close